ONLINE FOCUS GROEP: De waarde van supplementen bij gezondheidscoaching

03.05.2022 19:30

Een preventief gezonde leefstijl nastreven en de beste versie van jezelf worden is waar een gezondheidscoach zijn klanten mee op weg helpt.  Een integrale gezondheidsaanpak richt zich op verschillende pijlers zijnde:

-       Voeding
-       Beweging
-       Slaap en ontspanning
-       Sociale Relaties

Als Vlaamse Vereniging van Gezondheidscoaches willen wij weten wat jij denkt, voelt en nodig hebt.  Hiervoor gaan we aan de slag met een reeks van online "FOCUS GROEPEN" 

In deze focusgroepen luisteren wij naar jou!

Via een reeks focus groepen willen we samen met jou, onze leden, het gesprek verderzetten over de rol van de gezondheidscoach, om deze nog meer steun en structuur te geven.

De input uit de focus groepen zal dienen om vanuit de VVGC opleidingen, protocollen en tools voor de gezondheidscoach aan te bieden en te ontwikkelen.


We willen jouw mening en ervaring kennen en in kaart brengen! Welke best practices, opportuniteiten en noden zijn er?

Elke focus groep zal door het VVGC bestuur als Host en Co-Host begeleid worden zodat jouw waardevolle input genoteerd, verwerkt en opgevolgd wordt.

Host: Eleanor Abbott
Co-Host: Charlotte Van Rumst


"De waarde van supplementen bij gezondheidscoaching" 

Kan het zijn dat mensen die gezond eten en aandacht schenken aan bovenstaande pijlers toch nog tekorten hebben aan essentiële vitaminen/mineralen?
Hoe kan dit?
Wat is de waarde van supplementen bij gezondheidscoachen?
En welke rol speelt een gezondheidscoach daarin en welke niet?