ONLINE FOCUS GROEP: De rol van de gezondheidscoach bij stress en burn-out

31.03.2022 19:30

Een preventief gezonde leefstijl nastreven en de beste versie van jezelf worden is waar een gezondheidscoach zijn klanten mee op weg helpt.  Een integrale gezondheidsaanpak richt zich op verschillende pijlers zijnde:

-       Voeding
-       Beweging
-       Slaap en ontspanning
-       Sociale Relaties

Als Vlaamse Vereniging van Gezondheidscoaches willen wij weten wat jij denkt, voelt en nodig hebt.  Hiervoor gaan we aan de slag met een reeks van online "FOCUS GROEPEN" 

In deze focusgroepen luisteren wij naar jou!

Via een reeks focus groepen willen we samen met jou, onze leden, het gesprek verderzetten over de rol van de gezondheidscoach, om deze nog meer steun en structuur te geven.

De input uit de focus groepen zal dienen om vanuit de VVGC opleidingen, protocollen en tools voor de gezondheidscoach aan te bieden en te ontwikkelen.


We willen jouw mening en ervaring kennen en in kaart brengen! Welke best practices, opportuniteiten en noden zijn er?

Elke focus groep zal door het VVGC bestuur als Host en Co-Host begeleid worden zodat jouw waardevolle input genoteerd, verwerkt en opgevolgd wordt.


Host: Eleanor Abbott
Co-Host: Joanna Ceenaeme

De rol van de gezondheidscoach bij stress en burn-out

Stress, Burn- & Bore-out, het is er in verschillende soorten, maten en vormen. Hoe ga jij ermee om in jouw begeleidingen? Coach je op de symptomen of ook op de onderliggende psychodynamiek? Is je aanpak enkel gericht op het mentale aspect of kijk je ook naar voeding, beweging, slaaphygiëne? Wat is jouw protocol? Werk je multidisciplinair, een-op-een, in groep? Wat zijn jouw ervaringen?  
 
Wij willen weten wat jij nodig hebt om jouw begeleiding te optimaliseren zodat jij je klant nog beter kan bijstaan.