Er zijn momenteel geen evenementen gepland.

Navorming

Als beroepsvereniging ondersteunen we het levenslang leren om als coach en als individu te blijven groeien. Onze leden kunnen genieten van kortingen op kwaliteitsvolle evenementen, opleidingen en navormingen.

Zo helpen wij jou met het verbeteren van je vakkundigheid en kan jij een nog uitgebreidere en wetenschappelijk onderbouwde dienstverlening aanbieden aan jouw klanten.

AFGELOPEN EVENEMENTEN

ONLINE FOCUS GROEP: De waarde van supplementen bij gezondheidscoaching

03.05.2022 19:30
Kan het zijn dat mensen die gezond eten en aandacht schenken aan bovenstaande pijlers toch nog tekorten hebben aan essentiƫle vitaminen/mineralen? Hoe kan dit? Wat is de waarde van supplementen bij gezondheidscoachen? En welke rol speelt een gezondheidscoach daarin en welke niet?

ONLINE FOCUS GROEP: Feedback op de deontologische code voor gezondheidscoaches

27.04.2022 19:30
Wie bepaalt vandaag de rol, de rechten en de plichten van de gezondheidscoach? Feitelijk is het iedere gezondheidscoach voor zich. Als lid van onze vereniging heb je de VVGC deontologische code ondertekent. Deze is een aanzet om de gedragsnormen en kwaliteiten waaraan leden moeten voldoen te bepalen. Hieruit kunnen eisen worden afgeleid voor opleidingen en kwalificaties. Wat vind je van deze richtlijnen voor betrouwbare en kwaliteitsvolle gezondheidscoaching? Hoe sta je tegenover de taken die gedefineerd zijn door en voor onze vereniging? In deze focus groep zoeken we concrete input om de rol van de gezondheidscoach en van onze vereniging verder te professionaliseren.

ONLINE FOCUS GROEPEN: De toolbox van de gezondheidscoach

07.04.2022 19:30
Het toepassen van een breed scala aan vaardigheden, disciplines en coachtechnieken maakt dat de professionele coach zijn coachee kan begeleiden naar meer inzicht in zichzelf, nieuwe oplossingen kan genereren en/of blokkades kan overwinnen. Ondanks het feit dat elk coachingtraject en elke coachee anders is en elke coach bovendien zijn eigen stijl toepast, zijn er een aantal coachingtools die de kwaliteit en effectiviteit van jouw sessies kunnen verhogen. Wil jij graag meewerken om de ideale toolkit van en voor gezondheidscoaches te ontwikkelen? Neem dan zeker deel aan deze focusgroep!