LID WORDEN BIJ VVGC

Ben jij een generalist of specialist in de gezondheidszorg of wil je dat graag worden? Zet je in op het creëren van een gezonde en preventieve levensstijl? 
Is het jouw passie om mensen te coachen naar een optimale levenskwaliteit?

Dan ben jij wie wij zoeken!

Ben jij op zoek naar een referentiekader voor een uniforme, wetenschappelijk onderbouwde en holistische aanpak tvv levensstijl veranderingen? Is deel uitmaken van een community van gelijkgestemden om samen meer impact te maken belangrijk voor jou? Ben je klaar om te genieten van tal van voordelen en ondersteuning om gezondheidscoaching de plek te geven in de maatschappij die het verdient?

Is het antwoord op bovenstaande vragen ja?
Dan zijn wij wie jij zoekt!

Sluit je aan bij dé partner van de professionele gezondheidscoach in functie van een gezonde maatschappij en word lid van de VVGC!

ONZE FOCUS

Omdat we sterk geloven dat gezondheid de som van de afzonderlijke delen is zetten we in op het versterken van de holistische aanpak.  We zullen onze leden ondersteunen in het ontwikkelen van vakkundigheid in de vier pijlers: voeding, beweging, slaap & ontspanning, sociale relaties.

Voeding
Slaap & ontspanning
Beweging
Sociale relaties

Navorming

Als beroepsvereniging ondersteunen we het levenslang leren om als coach en als individu te blijven groeien.
Onze leden kunnen genieten van kortingen op kwaliteitsvolle opleidingen en navormingen.

Zo helpen wij jou met het verbeteren van je vakkundigheid en kan jij een nog uitgebreidere en wetenschappelijk onderbouwde dienstverlening aanbieden aan jouw klanten.

Dankzij de ondersteuning van de navorming is het ook mogelijk om te groeien naar een certificering en gecertificeerd lid te worden.

De verschillende navormingen, webinars etc worden steeds weergegeven in de agenda.

CERTIFICERING

Het landschap van opleidingen tot gezondheidscoach groeit en verandert met rasse schreden en daar zijn wij blij om!

We werken als beroepsvereniging hard aan het leggen van contacten met de verschillende instellingen om de kwaliteit van het "gecertificeerd lid" te blijven garanderen.

Momenteel is het voor de succesvol afgestudeerden van HOWEST in de richting toegepaste gezondheidswetenschappen en van Syntra in de richting gezondheidscoach mogelijk om gecertificeerd lid te worden mits voorlegging van het diploma.

Heb jij een andere opleiding genoten dan kan je ook gecertificeerd lid worden mits het indienen van je bewijs van: medische basiskennis, professionele coaching vaardigheden & bedrijfsvoering.

Het VVGC team Certificering zal op basis van diploma, certificaat en/of ervaring elk dossier individueel evalueren.

Is jouw diploma of kennis vandaag niet toereikend maar ondersteun jij wel onze missie en visie?  Dan word jij Netwerkend Lid en heb je via de VVGC de mogelijkheid om te groeien naar een Gecertificeerd Lid.

WORD NU LID

 

Jaarlijks lidmaatschap, geldig voor 2021 & 2022

 

Student Lid
€ 99,00 excl. BTW
Als student gezondheidscoach ontmoet je via de VVGC professionals in het vak en bouw je aan je eigen netwerk. Je krijgt de kans om de theorie alvast te koppelen aan vakkennis zodat jij na het behalen van je diploma meteen als expert in het veld kan!
 • Toegang tot opleidingen, workshops, webinars
 • Community & netwerking
 • Mogelijkheid tot doorgroeien naar gecertificeerd lid
 • Lidnummer
 • Ondersteuning in je opstart als Gezondheidscoach
Netwerkend Lid
€ 149,00 excl. BTW
Als netwerkend lid deel je de missie en de visie van de VVGC en geniet je alvast van verschillende voordelen. Bovendien kan je via ons doorgroeien naar een gecertificeerd lid.
 • Toegang tot opleidingen, workshops, webinars
 • Community & netwerking
 • Mogelijkheid tot doorgroeien naar gecertificeerd lid
 • Lidnummer
Gecertificeerd Lid
€ 299,00 excl. BTW
Een gecertificeerd lid is de professionele gezondheidscoach die volgens onze missie en visie zijn beroep op een holistische manier uitvoert. Als gecertificeerd lid geniet je van tal van voordelen waaronder de waardevolle beroepsverzekering en het verkrijgen van het certificeringsnummer.
 • Beroepsverzekering
 • Vermelding op onze website in de "vind een coach" functie
 • Erkenningsnummer – kwaliteitslabel volgens IAHC normen
 • Je klanten genieten terugbetaling bij Partena
 • Voordeeltarief bij opleidingen, workshops, webinars,…
 • Community & netwerking