OPLEIDING MEDISCHE BASISKENNIS

Als (toekomstig) gezondheidscoach is het belangrijk om te weten hoe het lichaam precies werkt.  Mis je de nodige basiskennis? Dan brengt deze opleiding bij KPNI het antwoord.

De cursus biedt op een begrijpelijke manier een heel stevige basis die je een praktische aansluiting geeft op het denkgoed van de integrale orthomoleculaire therapie waar het basis gedachtengoed 100% gebouwd is op : “het symptoom is nooit het échte probleem”.

WAAROM DEZE MEDISCHE BASISKENNIS?

Deze module is interessant en noodzakelijk voor iedereen die geen medische achtergrond heeft en zich verder wilt verdiepen in de lichamelijke werking.

SAMENGEVAT:

·        Je wilt als (toekomstig) gezondheidscoach kennis opdoen om jouw werk in een wetenschappelijk kader te plaatsen en begrijpen hoe het lichaam werkt.

·        Je wilt de dokter beter begrijpen

·        Directe aansluiting op het gedachtegoed van integrale orthomoleculaire therapie.

·        Zeer begrijpelijk gegeven, zodat je een goed fundament krijgt voor je toekomstige opleidingstrajecten.

·        Je leert werkingsmechanismen op instapniveau, zodat je hiermee vertrouwd raakt. Dit alles geeft je een maximale voorbereiding op de unieke denk- en werkwijzen van eventuele vervolgcursussen.

·        Het symptoom is nooit het échte probleem.

Wil je een (orthomoleculaire) gezondheidscoach worden? Neem een kijk naar alle nodige informatie met betrekking tot data, dagindeling en leerdoelen, prijs en examinering op de website.

 

KPNIBELGIUM IN TROTS PARTNERSCHAP MET DE VLAAMSE VERENIGING GEZONDHEIDSCOACHES (VVGC)

Als kenniscentrum geeft KPNI artsen , therapeuten en gezondheidscoaches een inzicht in de wisselwerking tussen de drie belangrijkste systemen die in ons lichaam samenwerken: het brein, de stofwisseling en het immuunsysteem. We tonen een uniek, multifactorieel en oorzakelijk denkkader om oplossingen te zien voor uitdagingen waarop jij in jouw praktijk vastloopt.